”Jeg tog ’livtag’ med livet – for jeg ville tilbage til et værdigt liv!”
- Uddrag fra bogen ’Kronisk RAMT’

 

 

En traumatisk rideulykke i 2009, havde nær kostet mig livet. Alt blev vendt på hovedet både privat og karrieremæssigt. Inden ulykken, havde jeg fart på i livet, jeg havde altid lige gang i et projekt. Ulykken var en brat opvågnen til et helt andet liv.

En lang og sej rejse lå forude. Helbredet kom i første række, før jeg overhovedet kunne orientere mig om karrieren og familien kom på skinner igen. Fra den ene dag til den anden, stod min mand med en kone som stort set intet kunne. Og 3 børn som på rekord tid skulle omstille sig til, at udføre de praktiske opgaver i hjemmet.

Når man rammes af en ulykke, så rammes hele familien! Det var jo kun noget der skete for naboen?.. og jeg kan ikke sige mig fri af, at have tænkt ’Argh… come on, hvor slemt kan det være’ – men det VAR meget værre! Alt sejlede, job, hjem, familien, venner, økonomien og det sociale. Jeg tog kampen op, ikke uden tab – og vandt! I dag kan jeg så kalde mig forfatter.

Bogen henvender sig til andre sen-hjerneskadede/kronisk ramte, professionelle, organisationer og patientforeninger – og til dig som blot er nysgerrig og gerne vil blive klogere på livet. Bogen er krydret med cases og ekspertudtalelser.
 

Bogen kan bestilles på muusmann-forlag.dk eller lånes på biblioteket.